ARRANGEMENT

 
Du er hjertelig velkommen til å besøke E.C. Dahls Bryggeri, både med og uten avtale på forhånd. Vi tilbyr omvisninger, ølkurs, ølsmaking, ølmiddager og matkurs som også inkluderer øl. Vi kan også tilby dag-arrangement etter avtale, og våre lokaler er godt egnet til store og små møter, konferanser og lunsj. Følg også med når vi arrangerer spesialarrangement og spesialkurs. Du kan melde deg på nyhetsbrev og følge oss på Facebook for å være sikker på at du får med deg alt som skjer!
Bilde 27.09.2016, 17 02 38.jpg
Nyhetsbrev – få info om arrangement og konserter

Vi har stadig nye og spennende arrangement både i bryggeriet og restauranten. Disse blir det lagt ut billetter til, og noen arrangement blir raskt utsolgt. Dersom du registrerer deg for å motta vårt NYHETSBREV, vil du få fortløpende informasjon om nye arrangement, og dermed muligheter til å sikre deg billetter tidlig.

Link til Nyhetsbrev
Link til Facebook
Link til Instagram

Våre ølarrangement gjøres på norsk. For engelsk omvisning – ta kontakt for å gjøre avtale.

Our events and guided tours are in Norwegian only. For English guiding you have to make an appointment.

 

aaaa.JPG
Omvisning og ølkurs

Historiefortelling med en øl i hånda, omvisning, ølsmaking/kurs med fem smaksprøver. Vi avslutter i puben med en valgfri øl fra fat fra E.C. Dahls Bryggeri.

Varighet: ca. 2 timer
Pris: 495,- per pers.

Neste: .kommer nye datoer

For grupper på 10 eller flere kan vi ta egne omvisninger, smakinger og kurs.

Helaften

Historiefortelling med en øl i hånda, omvisning, smaking/ølkurs med fire smaksprøver. Deretter serverer vi en fire-retters middag med ulike øl til hver rett.

Varighet: ca. 4 timer.
Pris: 1295,- pr pers.


Neste: lørdag 9. oktober kl 16 

Det er også mulig å få skreddersydd opplegg ut fra egne ønsker og hvor lang tid man har til rådighet.

For grupper på 10 eller flere kan vi ta egne omvisninger, smakinger og kurs.

TRØNDERØL - boklansering og ølsmaking

Velkommen til lansering av boken Trønderøl av den velrennomerte ølskribenten Knut Albert Solem. Boken er et praktverk om trøndersk ølhistorie, og tar også grundig for seg allsidigheten blant de bryggeriene vi har i regionen i dag. Forfatteren er til stede for å prate om boken. I tillegg har Knut Albert invitert Hammerhead Brewing Company, Monkey Brew og E.C. Dahls Brygger for å kjøre en liten ølsmaking under arrangementet. Billettprisen inkluderer en øl ved velkomst, og smaking av seks ulike øl. Boken vil være til salgs under arrangementet.
 

Varighet: ca. 2 timer
Pris: 350,- per pers.

Når: 21. oktober kl 1900

Bryggerimesterne ringer julen inn

Vår bryggerimester Wolfgang Lindell ønsker å spre litt julestemning. Han har invitert med seg bryggerimester Terje Øvre. Terje var bryggerimester på E.C. Dahls Bryggeri fra 1984 til 2011 og har en rekke av våre resepter på samvittigheten. Sammen presenterer de en smaking på 8 ulike øl som hører den mørke årstid til. God jul!
 

Varighet: ca. 2 timer
Pris: 425,- per pers.

Når: 9. november kl 1800

Abonner på vårt nyhetsbrev:

Takk!

E.C. Dahls Bryggeri

Strandveien 71, 7067 Trondheim · Postboks 711, 7407 Trondheim

www.ecdahls.no