top of page
beredskap_back.png

E.C. Dahls & Daglighallen Mikrobryggeri Beredskapslager

Daglighallen Mikrobryggeri er Studentersamfundet i Trondheims eget, lille bryggeri og for tredje gang får vi lov til å brygge med denne gjengen. Denne runden byr vi på en New Zealand pilsner.

​

Så hva gjør en pilsner til en New Zealand pilsner? Jo, det er humla. Den er filtrert som en pilsner skal være, og har en lager-gjær som en pilsner skal. Men humla, den er fra New Zealand, noe som ikke er hverdagskost for en norsk pils-drikker. Ølet har Nelson Sauvin som aromahumle i sen kok, og er deretter tørrhumlet med Motueka.

Resultatet er en balansert og frisk lager med svært mye fruktighet fra humlen. Lav på bitterhet og med tydelig preg av vannmelon, citrus og frukt.  

​

  • ALK: 5,3 %

  • IBU: 22

  • MALT: Bygg, hvorav 80 % fra Bonsak Gårdsmalteri i Skogn.

  • HUMLE: Nelson Sauvin og Motueka.

  • FORPAKNING: 20 liters fat.

  • LANSERING: Oktober 2025 på UKA 25.  

  • ALLERGENER: Bygg

  • Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her: https://helsenorge.no/rus-og-avhengighet/alkohol/alkohol-og-helse

​

E.C. DAHLS BRYGGERI

E.C. DAHLS PUB OG KJØKKEN

bottom of page