-
ALK: 7,5 %
-
IBU: 43
-
HUMLE:Mosaic (Cryo Hops), Citra, Galaxy
-
MALT:Pilsener malt, Crystal Malt, Flaked Oats
-
GJÆR: US Ale yeast
-
TILGJENGELIGHET: Utsolgt.
-
BRYGGET MED: Lyden av G.O.D.S. LIVE
E.C. DAHLS BETA
G.O.D.S. NEIPA
Gode Ord Dør Sist New England India Pale Ale.
​
Dette brygget har vi fått lov til å brygge sammen med to av våre store helter. Tfuzz og Børek fra Gode Ord Dør Sist, – 20 år som gudfedre for trøndersk hip hop. Musikere og ølentusiaster!
​
Gode Ord Dør Sist (G.O.D.S.) er Erik Bruset (Børek) og Trond Wiger (Tfuzz). Gutta produserer musikk i GODSterminalen, like ved bryggeriet vårt på Lademoen i Trondheim. G.O.D.S. har alltid slått et slag for bryggeriet, -noe som varmer hjertet vårt å tenke på. Mest kjent i så måte er sangen «Kjenn Varmen» om bryggeriet og ølet.
​
I 20 år har det legendariske bandet turnert Norge, med noen avstikkere innom Tyskland og New York. Enten som hovedattraksjon eller som support for Public Enemy, folk fra Wu-Tang, Xzibit, Beatnuts, Sage Francis og Tha Alkaholiks. G.O.D.S. ga ut LP-en «Gode Ord Dør Sist» i 2009, og ga ut «Svart Jord» i 2012. I tillegg har de har bidratt på en skog av plater, samlealbum og mixtapes.
​
I nyere tid har vi på bryggeriet vært så heldig å få mye med gutta å gjøre. Dette er to seriøst bra fyrer. Høydepunktet var når de spilte på åpningen av det nye bryggeriet vårt 4 august 2016. Inntil vi fikk lov å brygge med dem…
​
​
OM E.C. DAHLS G.O.D.S. NEIPA
​
Dette er vår 11 BETA-øl. Våre BETA-brygg er øl vi brygger kun en batch av og hvor våre bryggere tester ut ideer og er kreative uten tanke på morgendagen. G.O.D.S. er en New England India Pale Ale, NEIPA. Lavere bitterhet, men mere humlefruktighet. Mye mere! Dette er juicy greier!
​
«While it still seems like the style is evolving, it has become popular enough that there is demand for a competition reference. For those who haven’t tried one of these, a New England IPA is basically an American IPA that features an intense, mostly tropical fruit, hop aroma and flavor, is heavily dry hopped to the point of being hazy, and that has a fuller body, smoother flavor, and less perceived bitterness than other popular IPA examples. Fruitiness comes from the hop choices and dry hopping techniques not by adding fruit.»
​
Bryggerimester Wolfgang Lindell, E.C. Dahls