top of page
BETA-mockup.png
  • ALK: 4,6 %

  • MALT: Bygg.

  • GJÆR: Dahls Lager-gjær.

  • BRYGGET MED: Pasjonsfrukt, sitron, einebær og peppermynte.

  • TILGJENGELIGHET: Ølet var tilgjengelig på fat, men er nå utsolgt.

E.C. DAHLS LILLE KYOTO

Kyoto har fått en lillebror!

 

Vårt suksessrike øl Kyoto har fått en lillebror; -Lille Kyoto! Kyoto har introdusert en helt ny smaksopplevelse til både ølhunder og folk som ikke er like begeistret for øl. Kyoto har solgt godt på pol og i uteliv, men nå ønsket vi lage en ny variant på fat og med lavere alkoholstyrke. Vi ville at enda flere skulle få gleden av smake dette brygget.

Kyoto er opprinnelig en cocktail skapt i år 2000 av vår venn Roar Hildonen. Navngitt etter den da aktuelle Kyotoavtalen på grunn de friske, klare smakene. Inspirert av cocktailen har vi brygget vår egen tolkning av Kyoto. Vi tok utgangspunkt i cocktailens ulike bestanddeler og lagde et øl som gir deg helt nye og friske smaksopplevelser.

Lille Kyoto er blant annet brygget med pasjonsfrukt, sitron, einebær, peppermynte og humle. Resultatet er et unikt øl du ikke har smakt maken til. Friskt, syrlig og fruktig.

Lille Kyoto passer utmerket som en frisk tørsteslukker. Server den som en forfriskning før et måltid, eller mellom to retter slik du ville med en syrlig sorbet. Lille Kyoto er også et utmerket dessertøl, -gjerne til fruktbaserte desserter.

bottom of page