-
ØLSTIL: Kettle sour med frukt.
-
ALK: 4,6 %
-
HUMLE: Ingen.
-
MALT: Bygg og hvete.
-
GJÆR: Dahls lager-gjær.
-
TILGJENGELIG: Lansert mars 2021 på flaske i butikk og serveringsteder over hele Norge.
-
ALLERGENER: Maltet bygg og hvete.
-
FORPAKNING: 20 og 0,33 liter.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her: https://helsenorge.no/rus-og-avhengighet/alkohol/alkohol-og-helse
E.C. DAHLS
RASPBERRY SOUR
Kettle sour brygget med over 15 % bringebær.
Trikset for å få noe til å smake bringebær, er enkelt: Bruk ekte bringebær! Omtrent 15 % av det du drikker her, er bringebær. I tillegg har vi brygget med en anelse sitron for balansens skyld.
Ølstilen er en såkalt kettle sour. Kjelesyrnet øl på godt norsk. Kort fortalt betyr dette at brygget tilsettes en melkesyrekultur i vørteren før den kokes. Bringebærpuree tilsettes senere, i lagringstank.
Rauspberry Sour trenger ikke matfølge, men det passer til skalldyr og sjømat, eller salater der du også bruker ølet i en dressing for å gi den syrlighet. Den vil passe til en rekke desserter, gjerne med søt og ikke for bitter sjokolade. Passer som aperitif.