
-
ØLSTIL: Kettle sour med frukt.
-
ALK: 4,6 %
-
HUMLE: Ingen.
-
MALT: Bygg og hvete.
-
GJÆR: Dahls lager-gjær.
-
TILGJENGELIG: Lansert mars 2021 på flaske i butikk og serveringsteder over hele Norge.
-
ALLERGENER: Maltet bygg og hvete.
-
FORPAKNING: 20 og 0,33 liter.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her: https://helsenorge.no/rus-og-avhengighet/alkohol/alkohol-og-helse
E.C. DAHLS
RASPBERRY SOUR
Kettle sour brygget med over 15 % bringebær.
​
Trikset for å få noe til å smake bringebær, er enkelt: Bruk ekte bringebær! Omtrent 15 % av det du drikker her, er bringebær. I tillegg har vi brygget med en anelse sitron for balansens skyld.
​
Ølstilen er en såkalt kettle sour. Kjelesyrnet øl på godt norsk. Kort fortalt betyr dette at brygget tilsettes en melkesyrekultur i vørteren før den kokes. Bringebærpuree tilsettes senere, i lagringstank.
​
Rauspberry Sour trenger ikke matfølge, men det passer til skalldyr og sjømat, eller salater der du også bruker ølet i en dressing for å gi den syrlighet. Den vil passe til en rekke desserter, gjerne med søt og ikke for bitter sjokolade. Passer som aperitif.
​
​