top of page
rs-mockup.png
  • ØLSTIL: Kettle sour med frukt.

  • ALK: 4,6 %

  • HUMLE: Ingen.

  • MALT: Bygg og hvete.

  • GJÆR: Dahls lager-gjær.

  • TILGJENGELIG: Lansert mars 2021 på flaske i butikk og serveringsteder over hele Norge.

  • ALLERGENER: Maltet bygg og hvete.

  • FORPAKNING: 20 og 0,33 liter.

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her: https://helsenorge.no/rus-og-avhengighet/alkohol/alkohol-og-helse

E.C. DAHLS
RASPBERRY SOUR

Kettle sour brygget med over 15 % bringebær.

​

Trikset for å få noe til å smake bringebær, er enkelt: Bruk ekte bringebær! Omtrent 15 % av det du drikker her, er bringebær. I tillegg har vi brygget med en anelse sitron for balansens skyld.

​

Ølstilen er en såkalt kettle sour. Kjelesyrnet øl på godt norsk. Kort fortalt betyr dette at brygget tilsettes en melkesyrekultur i vørteren før den kokes. Bringebærpuree tilsettes senere, i lagringstank.

​

Rauspberry Sour trenger ikke matfølge, men det passer til skalldyr og sjømat, eller salater der du også bruker ølet i en dressing for å gi den syrlighet. Den vil passe til en rekke desserter, gjerne med søt og ikke for bitter sjokolade. Passer som aperitif. 

​

​

E.C. DAHLS BRYGGERI

E.C. DAHLS PUB OG KJØKKEN

bottom of page