
-
ALK: 5,7 %
MALT: Munchner-, Vienna- og karamellmalt.
-
HUMLE: Herkules, Hallertauer Blanc og Saphir.
-
GJÆR: Dahls lager-gjær.
-
IBU:32
-
ALLERGENER: Maltet bygg og hvete.
-
FORPAKNING: 20 og 0,33 liter.
-
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her: https://helsenorge.no/rus-og-avhengighet/alkohol/alkohol-og-helse
JULIE EBBING &
E.C. DAHLS
EBBING
En tysk festbier brygget i samarbeid med kunstner, medbrygger og venn Julie Ebbing.
​
Sammen med Julie, bidro Joachim Rangø Andersen og Lars Laurentius Paulsen på restauranten Gubalari på Kjøpmannsgata Ung Kunst (K.U.K.) i Trondheim. Her skal Julie ha en større utstilling i 2022.
​
Ølet er en klassisk märzen-inspirert tysk festbier. Med andre ord en lager-øl. Her har vi hvor vi brygget med vår egen gjærstamme Dahls-gjæra. Alkoholstyrken på 5,7 % gir rom for en mer maltrik kropp basert på Munchner-malt, Vienna-malt og karamellmalt. Det gir en balansert sødmebunn i ølet hvor noen sikkert vil kjenne et litt kjeks-aktig preg i smaken. Ølet er humlet med de klassiske tyske humlesortene Herkules og Hallertauer Blanc. For den siste lille bitre touch'en som en del av balansen i ølet har vi forsiktig tørrhumlet med 1 gram per liter med Saphir.
​
Ølet kan drikkes uten mat, men er også et allsidig mat-øl. Hvit fisk som lysing og torsk med litt fete sauser, svin og et bredt spekter av kjøttretter vil fungere.
​