Arrangement

Du er hjertelig velkommen til å besøke E.C. Dahls Bryggeri både med og uten avtale på forhånd. Vi tilbyr omvisninger, ølkurs, ølsmaking, ølmiddager og matkurs som også inkluderer øl. Vi kan også tilby dag-arrangement etter avtale, og våre lokaler er godt egnet til store og små møter, konferanser og lunsj. Følg også med når vi arrangerer spesialarrangement og spesialkurs. Du kan melde deg på nyhetsbrev og følge oss på Facebook for å være sikker på at du får med deg alt som skjer!

Nyhetsbrev – få info om ølarrangement og konserter

Vi har stadig nye og spennende arrangement både i bryggeriet og restauranten. Mange av disse blir det lagt ut billetter til, og noen arrangement blir raskt utsolgt. Dersom du registrerer deg for å motta vårt NYHETSBREV, vil du få fortløpende informasjonom nye arrangement, og dermed muligheter til å sikre deg billetter tidlig.

Link til Nyhetsbrev
Link til Facebook
Link til Instagram

Våre ølarrangement gjøres på norsk. For engelsk omvisning – ta kontakt for å gjøre avtale.
Our events and guided tours are in Norwegian only. For English guiding you have to make an appointment.

GJESTESPILL MED ESKIL HILDONEN

Eskil har jobbet på flere av Oslos beste restauranter i 6 år nå, og sist på Nemesis, som nylig ble kåret til Årets Restaurant Oslo 2018!
Han vender nå endelig tilbake til Trondheim og starter med et gjestespill på E.C.Dahls Pub og Kjøkken.
Fra og med 8. til og med 19. januar styrer han kjøkkenet sammen med vår kjøkkensjef Andreas Strømsland, og vi serverer en asiatisk inspirert meny med utgangspunkt i lokale råvarer og med hovedvekt på sjømat.
Det vil bli mange spennende og nye smaker for trønderske ganer!

Vår vanlig meny får hvile disse dagene, og Eskil byr på 4 ulike forretter og 4 hovedretter, slik at du kan sette sammen din egen meny når du kommer. I tillegg beholder vi vår klassiske burger og vegetarburger, samt våre egne desserter.
Vi har selvfølgelig et godt utvalg av god drikke som er godt tilpasset alle rettene.

Bestill bord

Eskils meny: Asiatisk Meny Bistro 8. – 19. januar 2019

Online Bordbestilling (maks 8 personer).Bord for flere enn 8, eller i selskapsavdelingen: Kontakt

Omvisning og ølkurs

Historiefortelling med en øl i hånda, omvisning, ølsmaking/kurs med fem smaksprøver. Vi avslutter i puben med en valgfri øl fra fat fra E.C. Dahls Bryggeri.

Varighet: ca. 2 timer.
Pris: 495,- per pers.
Neste omvisning og ølkurs: fredag 25. januar kl 1800, lørdag 26. januar kl 1600, fredag 22. februar kl 1800

Billettkjøp

For grupper på 10 eller flere kan vi ta egne omvisninger, smakinger og kurs. Ta kontakt for å avtale tidspunkt:
Kontakt

Helaften

Historiefortelling med en øl i hånda, omvisning, smaking/ølkurs med fire smaksprøver. Deretter serverer vi en fire-retters middag med ulike øl til hver rett.

Varighet: ca. 4 timer.
Pris: 1295,- pr pers.
Neste helaften: lørdag 02. februar kl 1600, lørdag 23. februar kl 1600, lørdag 23. mars kl 1600

Billettkjøp

Meny Helaften fra 8.januar 2019

Det er i tillegg mulig å få skreddersydd opplegg ut fra egne ønsker og hvor lang tid man har til rådighet.
For grupper på 10 eller flere kan vi ta egne omvisninger, smakinger og kurs. Ta kontakt for å avtale tidspunkt:
Kontakt

Humle, Humle og atter Humle

Bruk av humle strekker seg langt tilbake til før 1000-tallet, og de startet med bruk av humle i øl for og konservere ølet. Dette gjorde at man kunne brygge lavere alkoholprosent og det ble mer profitt på øl. Humle brukes i øl før å tilføre bitterhet og aroma og konservere ølet. IPA er et øl som inneholder mye, og ofte flere typer humle.
Vi inviterer til en intim middag (18 plasser) der det først blir en historifortelling og forklaring om de ulike typer IPA øl som finnes og fakta om ulike humletyper. Etterpå blir det servert en 4-retters meny der vi har laget maten etter ølet, og med 9 forskjellige humleøl.

Pris: 960,- pr pers.
Dato: fredag 18. januar kl 1800

Billettkjøp

VALENTINSMAKING

Valentinsdag er en dag for og feire kjærligheten, og vi inviterer til en smaking før de som har kjærlighet til øl. Vi har mange øltyper som vi serverer på 0,75 flasker og de er vel noen man skal dele med andre. Vi åpner 5 spesial øl på 0,75 fra flere spennende bryggerier og vi forteller litt om hver enkelt øl som serveres. Smakingen tar ca 1 time.

Pris: 265,- pr pers.
Dato: torsdag 14. februar kl 1830

Billettkjøp

ØLSTILER

Vi går igjennom 10 forskjellige øltyper. Dere vil få smake på øl som er veldig tradisjonelt og øl som er alt annet enn tradisjonelt. Smakingen er et kurs før de som vil lære mer om øl og vekke interessen før flere typer øl. Eirik, som er utdannet ølkelner og har jobbet med oss fra starten, skal holde denne smakingen. Han tok sitt fagbrev på To Rom og Kjøkken, og ølkelnerutdanningen i Oslo i 2017. Han er informativ og kunnskapsrik og og er over snittet interessert i øl. Kurset er ca 2 timer langt.

Pris: 495,- pr pers.
Dato: fredag 15. februar kl 1800, lørdag 16. mars kl 1800

Billettkjøp

STORE EKSPERIMENT

Vår bryggerimester Wolfgang Lindell kommer for å presentere E.C.Dahls Eksperimentserie på STORE flasker. Siden 2016 har vi brygget en rekke innovative øl som er blitt tappet på store flasker. VI synes det er hyggelig å nyte våre øl sammen med noen, og disse store flaskene er som skapt for å deles! Smakingen av de 5 ølene tar ca 1 1/2 time.

Pris: 295,- pr pers.
Dato: torsdag 21. februar kl 1800

Billettkjøp

CHIMAY-MIDDAG

BIERES DE CHIMAY
For å kunne ha ressurser til egne og organisasjonens behov har Cisterciensis Trappist-munkene ved Chimay siden 1862 produsert øl. Chimay er et av få belgiske bryggerier som kan bruke logoen “Autentisk Trappist Produkt”. Dette betyr at det er produsert innenfor klosterets vegger under munkenes kontroll og ansvar, der inntektene går til veldedighet. Fra dette fantastiske bryggeriet får vi besøk av Fabrice Bordon, som er Ambassadør for dette bryggeriet. Han har vært ansatt i over 15 år, og i interne kretser omtales han som den mest Chimayete mannen av alle Chimayere. En mer energisk og lidenskapelig person skal man lete lenge etter, så benytt denne sjeldne muligheten til bli med på en hyggelig kveld!

Menyen som blir servert er:
Lettrøkt Kamskjell m/ syltet fennikel, baconmarmelade, Avruga og løyrom beurre blanc
*
60 Dagers Tørrmodnet Grillet Høyrygg
Carbonnade flamande m/ potetpure
*
Blåmuggkrem på Edel Blå med endive og trøffelhonning
*
Melkesjokoalde og salt karamellmousse
Ølsirup, Candied Oats and Whisky Icecream

5 øl tilpasset menyen er inkludert

Pris: 1095,- pr pers.
Dato: onsdag 6. mars kl 1900

Billettkjøp

Matkurs for større grupper

Vi kan arrangere matkurs for grupper på 12-18 personer oppe på vårt kjøkken i andre etasje. I løpet av en ettermiddag og kveld lærer du både å lage de lekreste retter og ikke minst får du muligheten til å nyte dem etterpå. Dessuten kan du invitere med deg gjester.

Matkurset starter kl. 1200 og selve kurset varer ca. 3 timer. Deltakerne nyter en 3 retters meny etterpå. Det er fullt mulig å invitere med gjester til middagen, og alle sitter da sammen under måltidet. For gjester til middagen koster menyen kr 545. Drikke er ikke inkludert i kursprisen eller menyen, og selvfølgelig valgfritt.

Ta kontakt for å avtale matkurs for din vennegjeng eller kolleger

Varighet: ca. 3 timer + middag etterpå som tar ca 2 1/2 time.
Pris: 1350,- pr pers.
Neste matkurs: kommer nye kursdatoer for påmelding over jul.

Kontakt