Ølarrangement

Du er hjertelig velkommen til å besøke E.C. Dahls Bryggeri både med og uten avtale på forhånd. Vi tilbyr omvisninger, ølkurs, ølsmaking, ølmiddager og matkurs som også inkluderer øl. Vi kan også tilby dag-arrangement etter avtale, og våre lokaler er godt egnet til store og små møter, konferanser og lunsj. Følg også med når vi arrangerer spesialarrangement og spesialkurs. Du kan melde deg på nyhetsbrev og følge oss på Facebook for å være sikker på at du får med deg alt som skjer!

Nyhetsbrev

Vi har stadig nye og spennende arrangement både i bryggeriet og restauranten. Mange av disse blir det lagt ut billetter til, og noen arrangement blir raskt utsolgt. Dersom du registrerer deg for å motta vårt NYHETSBREV, vil du få fortløpende informasjonom nye arrangement, og dermed muligheter til å sikre deg billetter tidlig.

Link til Nyhetsbrev

Link til Facebook

Link til Instagram

Middag med grunnleggeren av Brooklyn Brewery – Steve Hindy

Møt Steve Hindy, grunnleggeren av Brooklyn Brewery, og en av pionerene i den amerikanske ølrevolusjonen.
Etter dramatiske år som journalist i Midt-Østen kom Steve Hindy hjem til New York på midten av 80-tallet. Ølinteressen hadde han med et hjemmebryggerkit ute i felten og vel hjemme i USA ble han fort en del av «The Great American Beer Revelution». I 1988 startet han Brooklyn Brewery med sin venn og nabo Tom Potter. Veien fram til det bryggeriet som i dag er E.C. Dahls sin tette samarbeidspartner har vært innholdsrik og utfordrende. Den inneholder historier om å brygge innovative øl og å bidra til en bydels framgang, men også om truende mafiabosser og væpnede ran.
Denne kvelden forteller Steve Brooklyn Brewerys spennende historie. Til historien får vi servert en fire retters spesialkomponert meny med 9 ulike øl.

Varighet: ca. 3,5 timer
Pris: 950,- pr pers. + billettgebyr
Tid: Tirsdag 17. oktober kl 1900
Billettkjøp

RISC – War Correspondents Series

STEVE HINDY OG MORTEN HVAAL PÅ E.C. DAHLS
Dette er et arrangement til inntekt for organisasjonen Reporters Instructed in Saving Colleagues (RISC). Steve Hindy er grunnleggeren av Brooklyn Brewery I New York. Før han grunnla bryggeriet jobbet han som journalist for Associated Press, hvor han rapporterte fra flere konflikter i Midt-Østen. Morten Hvaal er en velrennomert norsk fotograf som har dekket konfliktsoner flere steder i verden. Begge har dramatiske historier å fortelle. De vil også diskutere de svært vanskelige utfordringene freelancejournalister i konffliktsoner står ovenfor i dag. Organisasjonen RISC jobber for å bidra til sikkerheten til freelancejournalister i konfliktsoner. RISC bidrar med trening i førstehjelp og med førstehjelpsutstyr til freelance-journalister som jobber i fjerne og farlige områder. Formålet er å gjøre journalistene bedre rustet til å møte de mange fysiske utfordringer de står ovenfor i felten. RISC har gitt trening til godt over 300 freelance-journalists og fotografer over hele verden.
Arrangementet er sponset av E.C.Dahls Bryggeri, E.C. Dahls Pub og Kjøkken og Hoopla, og inntektene av billettsalget går direkte til RISC.
Billetten inkluderer servering av vår egen variant av Chili con Carne, med langtidsstekt høyrygg av storfe, og tre drikkeenheter.

Varighet: ca. 3 timer
Pris: 400,- pr pers. inkl billettgebyr
Tid: Onsdag 18. oktober kl 1900
Billettkjøp

Juleølsmaking

Fra 1. november til 22. desember tilbyr vi smaking av JULEØL. Dette er et arrangement vi har for grupper på minimum 10 som skal spise middag hos oss, og må bestilles på forhånd.
Her er de ulike øl vi har med i smakingen:
E.C.Dahls Lille Bjørn Juleøl, E.C.Dahls Juleøl Sterk, E.C.Dahls Store Bjørn 2016, E.C.Dahls Store Bjørn 2017, Ringnes Julebokk i eldre årganger.

Varighet: ca. 1 time.
Pris: 295,- pr pers.
Neste omvisning: Arrangeres for grupper som forhåndsbestiller

Bestill her

Omvisning

Historiefortelling med en øl i hånda, omvisning og avslutning i puben med en valgfri øl fra fat fra E.C. Dahls Bryggeri.

Varighet: ca. 1 time.
Pris: 295,- pr pers.
Neste omvisning: Arrangeres for grupper som forhåndsbestiller

Bestill her

Omvisning og ølkurs

Historiefortelling med en øl i hånda, omvisning, ølsmaking/kurs med fem smaksprøver. Vi avslutter i puben med en valgfri øl fra fat fra E.C. Dahls Bryggeri.

Varighet: ca. 2 timer.
Pris: 495,- per pers.
Neste omvisning med ølkurs: fredag 13. oktober kl 1800, fredag 27. oktober kl 1800

Billettkjøp

For grupper på 10 eller flere kan vi ta egne omvisninger, smakinger og kurs. Ta kontakt for å avtale tidspunkt:

Kontakt

Helaften

Historiefortelling med en øl i hånda, omvisning, smaking/ølkurs med fire smaksprøver. Deretter serverer vi en fire-retters middag med ulike øl til hver rett.

Varighet: ca. 4 timer.
Pris: 1295,- pr pers.
Neste helaften: lørdag 7. oktober kl 1600, lørdag 4. november kl 1600

Billettkjøp

Det er i tillegg mulig å få skreddersydd opplegg ut fra egne ønsker og hvor lang tid man har til rådighet.
For grupper på 10 eller flere kan vi ta egne omvisninger, smakinger og kurs. Ta kontakt for å avtale tidspunkt:

Kontakt

Matkurs

Deltagerne på våre matkurs deles opp i grupper og lager en treretters middag. En eller flere av rettene lages selvfølgelig med øl som en av ingrediensene. Vi lærer også hvordan vi skal kombinere øl med mat. Selve kurset starter kl 1200 og varer i ca 3 timer. Etterpå blir det en aperitiff, vi serverer en treretters meny ut fra det dere har vært med og laget, og det blir også øl til alle rettene.

Varighet: ca. 3 timer + middag etterpå som tar ca 2 1/2 time.
Pris: 1695,- pr pers.
Neste matkurs: Kommer ny dato.

Billettkjøp

Det er i tillegg mulig å få arrangert egne matkurs for grupper på 12-18 personer. Ta kontakt for å avtale tidspunkt:

Kontakt