Ølarrangement

Du er hjertelig velkommen til å besøke E.C. Dahls Bryggeri både med og uten avtale på forhånd. Vi tilbyr omvisninger, ølkurs, ølsmaking, ølmiddager og matkurs som også inkluderer øl. Vi kan også tilby dag-arrangement etter avtale, og våre lokaler er godt egnet til store og små møter, konferanser og lunsj. Følg også med når vi arrangerer spesialarrangement og spesialkurs. Du kan melde deg på nyhetsbrev og følge oss på Facebook for å være sikker på at du får med deg alt som skjer!

Nyhetsbrev

Vi har stadig nye og spennende arrangement både i bryggeriet og restauranten. Mange av disse blir det lagt ut billetter til, og noen arrangement blir raskt utsolgt. Dersom du registrerer deg for å motta vårt NYHETSBREV, vil du få fortløpende informasjonom nye arrangement, og dermed muligheter til å sikre deg billetter tidlig.

Link til Nyhetsbrev

Link til Facebook

Link til Instagram

Månedens Gjestebryggeri: Cervisiam Bryggeri

E.C. Dahls Bryggeri inviterer andre bryggeri til å presentere seg selv og sine brygg. Hver måned har vi et arrangement hvor bryggerne kommer på besøk og vi følger opp resten av måneden med fokus på hva de har å tilby. Cervisiam Bryggeri er et nomadebryggeri i fra Oslo, som består av fire trivelige karer som heter Shea, Pushkin, Martin og Alek. I flere år har alle fire brygget øl hjemme, og vunnet konkurranser underveis. Etterhvert bestemte vi oss for at tiden var moden for å starte opp et kommersielt bryggeri for oss selv, ettersom vi følte at vi har noe å tilføye det norske markedet. Med øl som til tider er litt “crazy” og øl du kanskje aldri har smakt maken til, håper vi på å ta Norge med storm. Sterke øl, sterke øl lagret på fat, øl med vanvittige mengder humle og øl som kanskje til og med er surt og med bakterier er ting vi liker. Men ikke minst øl som er godt, og har et klart særpreg er det vi virkelig brenner for. Vi tar med oss hjemmebryggerånden inn i den kommersielle bryggingen, og lager derfor det vi mener er øl uten snarveier og kompromiss.
Hva er et nomadebryggeri, lurer du kanskje på? Jo, det har seg slik at vi ikke har ønske eller mulighet til å starte opp vårt eget bryggeri. Vi brygger derfor ølene våre på lisens, eller kontrakt hos andre bryggerier. På den måten kan vi til enhver tid velge det bryggeriet som håndterer ølstilen vi ønsker å brygge aller best, og levere et fantastisk resultat fra gang til gang. Vi tar selvsagt selv del i alle faser fra planlegging og testbrygging til produksjonsbrygging og salg av varene.

Du kan smake på Cervisiams øl i puben.

Omvisning

Historiefortelling med en øl i hånda, omvisning og avslutning i puben med en valgfri øl fra fat fra E.C. Dahls Bryggeri.
Under STARMUS-festivalen 19.-23. juni vil du i omvisningen i tillegg få med deg Håkon Gullvågs utstilling “BARNDOM”, som vises i bryggeriet.

Varighet: ca. 1 time.
Pris: 240,- pr pers.
Neste omvisning: tirsdag 20. juni kl 1700, onsdag 21. juni kl 1700, torsdag 22. juni kl 1700, fredag 23. juni kl 1700

Billettkjøp

Omvisning og ølkurs

Historiefortelling med en øl i hånda, omvisning, ølsmaking/kurs med fem smaksprøver. Vi avslutter i puben med en valgfri øl fra fat fra E.C. Dahls Bryggeri.
Under STARMUS-festivalen 19.-23. juni vil du i omvisningen i tillegg få med deg Håkon Gullvågs utstilling “BARNDOM”, som vises i bryggeriet.

Varighet: ca. 2 timer.
Pris: 450,- per pers.
Neste omvisning med ølkurs: fredag 23. juni kl 1700

Billettkjøp

For grupper på 10 eller flere kan vi ta egne omvisninger, smakinger og kurs. Ta kontakt for å avtale tidspunkt:

Kontakt

Helaften

Historiefortelling med en øl i hånda, omvisning, smaking/ølkurs med fem smaksprøver. Deretter serverer vi en fire-retters middag med ulike øl til hver rett.

Varighet: ca. 4 timer.
Pris: 1295,- pr pers.
Neste helaften: lørdag 12. august kl 1600, lørdag 26. august kl 1600, lørdag 9. september kl 1600

Billettkjøp

Det er i tillegg mulig å få skreddersydd opplegg ut fra egne ønsker og hvor lang tid man har til rådighet.
For grupper på 10 eller flere kan vi ta egne omvisninger, smakinger og kurs. Ta kontakt for å avtale tidspunkt:

Kontakt

Matkurs

Deltagerne på våre matkurs deles opp i grupper og lager en treretters middag. En eller flere av rettene lages selvfølgelig med øl som en av ingrediensene. Vi lærer også hvordan vi skal kombinere øl med mat. Selve kurset starter kl 1200 og varer i ca 3 timer. Etterpå blir det en aperitiff, vi serverer en treretters meny ut fra det dere har vært med og laget, og det blir også øl til alle rettene.

Varighet: ca. 3 timer + middag etterpå som tar ca 2 1/2 time.
Pris: 1695,- pr pers.
Neste matkurs: Kommer ny dato.

Billettkjøp

Det er i tillegg mulig å få arrangert egne matkurs for grupper på 12-18 personer. Ta kontakt for å avtale tidspunkt:

Kontakt