Ølarrangement

Du er hjertelig velkommen til å besøke E.C. Dahls Bryggeri både med og uten avtale på forhånd. Vi tilbyr omvisninger, ølkurs, ølsmaking, ølmiddager og matkurs som også inkluderer øl. Vi kan også tilby dag-arrangement etter avtale, og våre lokaler er godt egnet til store og små møter, konferanser og lunsj. Følg også med når vi arrangerer spesialarrangement og spesialkurs. Du kan melde deg på nyhetsbrev og følge oss på Facebook for å være sikker på at du får med deg alt som skjer!

Nyhetsbrev

Vi har stadig nye og spennende arrangement både i bryggeriet og restauranten. Mange av disse blir det lagt ut billetter til, og noen arrangement blir raskt utsolgt. Dersom du registrerer deg for å motta vårt NYHETSBREV, vil du få fortløpende informasjonom nye arrangement, og dermed muligheter til å sikre deg billetter tidlig.

Link til Nyhetsbrev

Link til Facebook

Link til Instagram

Våre ølarrangement gjøres på norsk. For engelsk omvisning – ta kontakt for å gjøre avtale.
Our events and guided tours is in Norwegian only. For English guiding you have to make an appointment.

India Pale Ale – Myter og Fakta

Bli med på en smakfull gjennomgang av historien om en av verdens mest solgte øltyper. Ved hjelp av seks forskjellige øl vil Morten Kvam vise noen av variasjonene innen en ølstil som stadig er under utvikling.

Varighet: ca. 2 timer.
Pris: 195,- pr pers.
Daot: lørdag 14. april kl 1600

Billettkjøp

Husbryggeriet Jacobsen på E.C.Dahls

Bryggerimiddag med Bjarke Bundgaard og Frederic Viking fra Husbryggeriet Jacobsen.

Vi er stolte og glade over å kunne presentere et av våre favorittbryggeri for dere. Jacobsen holder til på historisk grunn på Valby Bakke i København. Siden 1847 har Carlsberg brygget øl her, og i 2005 etablerte de et nytt, lite bryggeri her som siden skulle bli en enorm suksess i Danmark. Deres brygg kan både være klassiske og innovative, og svært ofte er de brygget med klare tanker om å passe til mat. Ølet deres har med tiden funnet sine veier ut av Danmark, også hit til Norge.

Fra Jacobsen kommer to særdeles hyggelige menn. Bjarke Bundgaard er for mange Trondheimere et kjent navn, han har tidligere skjenket byen vår flere flotte ølarrangement. Han er en av Danmarks fremste øleksperter, og til E.C. Dahls tar han med seg sin likemann, stemningsskaperen Frederic Viking. En sann ølmann av rang, han også.

Sammen har Bjarke og Frederic pakket kofferten full og bestilt flyreise til Trondheim. Kokkene på E.C. Dahls Kjøkken har forstått alvoret i situasjonen, og har komponert en tre-retter som nok skal være kvelden verdig. Velkommen!

Varighet: ca. 4 timer.
Pris: 795,- pr pers. inkl 3-retters meny med 7 drikke
Dato: torsdag 26. april kl 1900

Billettkjøp

Westum Hjemmebryggeri på E.C.Dahls

New England IPA er en ølstil som har tatt verden med storm. Den er fortsatt en relativt ny ølstil for nordmenn, men en som har god erfaring med ølstilen er Espen Westum, mannen bak Westum Hjemmebryggeri. Vi har invitert ham til en uformell ølprat om NEIPA, samt bryggingen av det.

Varighet: ca. 2 timer.
Pris: 245,- pr pers. inkl 4 drikke
Dato: lørdag 05. mai kl 1600

Billettkjøp

Omvisning

Historiefortelling med en øl i hånda, omvisning og avslutning i puben med en valgfri øl fra fat fra E.C. Dahls Bryggeri.

Varighet: ca. 1 time.
Pris: 295,- pr pers.
Neste omvisning: kommer nye datoer

Billettkjøp

For grupper på 10 eller flere kan vi ta egne omvisninger, smakinger og kurs. Ta kontakt for å avtale tidspunkt.

Omvisning og ølkurs

Historiefortelling med en øl i hånda, omvisning, ølsmaking/kurs med fem smaksprøver. Vi avslutter i puben med en valgfri øl fra fat fra E.C. Dahls Bryggeri.

Varighet: ca. 2 timer.
Pris: 495,- per pers.
Neste omvisning med ølkurs: fredag 27. april kl 1800, fredag 25. mai kl 1800

Billettkjøp

For grupper på 10 eller flere kan vi ta egne omvisninger, smakinger og kurs. Ta kontakt for å avtale tidspunkt:

Kontakt

Helaften

Historiefortelling med en øl i hånda, omvisning, smaking/ølkurs med fire smaksprøver. Deretter serverer vi en fire-retters middag med ulike øl til hver rett.

Varighet: ca. 4 timer.
Pris: 1295,- pr pers.
Neste helaften: lørdag 26. mai kl 1600

Billettkjøp

MENY HELAFTEN VÅR 2018

Det er i tillegg mulig å få skreddersydd opplegg ut fra egne ønsker og hvor lang tid man har til rådighet.
For grupper på 10 eller flere kan vi ta egne omvisninger, smakinger og kurs. Ta kontakt for å avtale tidspunkt:

Kontakt

Matkurs

Deltagerne på våre matkurs deles opp i grupper og lager en treretters middag. En eller flere av rettene lages selvfølgelig med øl som en av ingrediensene. Vi lærer også hvordan vi skal kombinere øl med mat. Selve kurset starter kl 1200 og varer i ca 3 timer. Etterpå blir det en aperitiff, vi serverer en treretters meny ut fra det dere har vært med og laget, og det blir også øl til alle rettene.

Varighet: ca. 3 timer + middag etterpå som tar ca 2 1/2 time.
Pris: 1695,- pr pers.
Neste matkurs: Kommer ny dato.

Billettkjøp

Det er i tillegg mulig å få arrangert egne matkurs for grupper på 12-18 personer. Ta kontakt for å avtale tidspunkt:

Kontakt