Ølarrangement

Du er hjertelig velkommen til å besøke E.C. Dahls Bryggeri både med og uten avtale på forhånd. Vi tilbyr omvisninger, ølkurs, ølsmaking, ølmiddager og matkurs som også inkluderer øl. Vi kan også tilby dag-arrangement etter avtale, og våre lokaler er godt egnet til store og små møter, konferanser og lunsj. Følg også med når vi arrangerer spesialarrangement og spesialkurs. Du kan melde deg på nyhetsbrev og følge oss på Facebook for å være sikker på at du får med deg alt som skjer!

Nyhetsbrev

Vi har stadig nye og spennende arrangement både i bryggeriet og restauranten. Mange av disse blir det lagt ut billetter til, og noen arrangement blir raskt utsolgt. Dersom du registrerer deg for å motta vårt NYHETSBREV, vil du få fortløpende informasjonom nye arrangement, og dermed muligheter til å sikre deg billetter tidlig.

Link til Nyhetsbrev

Link til Facebook

Link til Instagram

Juleølsmaking

Fra 1. november til 22. desember tilbyr vi smaking av JULEØL. Dette er et arrangement vi har for grupper på minimum 10 som skal spise middag hos oss, og må bestilles på forhånd.
Her er de ulike øl vi har med i smakingen:
E.C.Dahls Lille Bjørn Juleøl, E.C.Dahls Juleøl Sterk, E.C.Dahls Store Bjørn 2016, E.C.Dahls Store Bjørn 2017, Ringnes Julebokk i eldre årganger.

Varighet: ca. 1 time.
Pris: 295,- pr pers.
Neste omvisning: Arrangeres for grupper som forhåndsbestiller

Bestill her

Brooklyn Brewery – Historien og Smakene

Vi inviterer til en eksklusiv kveld hvor vi forteller den fascinerende historien om Brooklyn Brewery og smaker oss igjennom en rekke av bryggeriets øl.
Kvelden ledes av vår egen Kristian Berger, som jobber tett E.C Dahls sitt søsterbryggeri i New York. Han har med seg en rekke sjeldenheter og vi lover en aften av de sjeldne.
Kun 15 plasser, så vær rask. Det er ikke matservering på dette arrangementet, så vi anbefaler at du bestiller bord i restauranten til før eller etter arrangementet. Vi åpner kl 1600.

Varighet: ca. 2 timer.
Pris: 395,- pr pers.
Tid: torsdag 25. januar kl 1800

Billettkjøp

Omvisning

Historiefortelling med en øl i hånda, omvisning og avslutning i puben med en valgfri øl fra fat fra E.C. Dahls Bryggeri.

Varighet: ca. 1 time.
Pris: 295,- pr pers.
Neste omvisning: Arrangeres for grupper som forhåndsbestiller

Bestill her

Omvisning og ølkurs

Historiefortelling med en øl i hånda, omvisning, ølsmaking/kurs med fem smaksprøver. Vi avslutter i puben med en valgfri øl fra fat fra E.C. Dahls Bryggeri.

Varighet: ca. 2 timer.
Pris: 495,- per pers.
Neste omvisning med ølkurs: fredag 12. januar kl 1800, fredag 26. januar kl 1800, fredag 23. februar kl 1800, fredag 9. mars kl 1800

Billettkjøp

For grupper på 10 eller flere kan vi ta egne omvisninger, smakinger og kurs. Ta kontakt for å avtale tidspunkt:

Kontakt

Helaften

Historiefortelling med en øl i hånda, omvisning, smaking/ølkurs med fire smaksprøver. Deretter serverer vi en fire-retters middag med ulike øl til hver rett.

Varighet: ca. 4 timer.
Pris: 1295,- pr pers.
Neste helaften: lørdag 13 . januar kl 1600, lørdag 27. januar kl 1600, lørdag 17. februar kl 1600, lørdag 10. mars kl 1600

Billettkjøp

MENY HELAFTEN fra 071117

Det er i tillegg mulig å få skreddersydd opplegg ut fra egne ønsker og hvor lang tid man har til rådighet.
For grupper på 10 eller flere kan vi ta egne omvisninger, smakinger og kurs. Ta kontakt for å avtale tidspunkt:

Kontakt

Matkurs

Deltagerne på våre matkurs deles opp i grupper og lager en treretters middag. En eller flere av rettene lages selvfølgelig med øl som en av ingrediensene. Vi lærer også hvordan vi skal kombinere øl med mat. Selve kurset starter kl 1200 og varer i ca 3 timer. Etterpå blir det en aperitiff, vi serverer en treretters meny ut fra det dere har vært med og laget, og det blir også øl til alle rettene.

Varighet: ca. 3 timer + middag etterpå som tar ca 2 1/2 time.
Pris: 1695,- pr pers.
Neste matkurs: Kommer ny dato.

Billettkjøp

Det er i tillegg mulig å få arrangert egne matkurs for grupper på 12-18 personer. Ta kontakt for å avtale tidspunkt:

Kontakt