Arrangement

Du er hjertelig velkommen til å besøke E.C. Dahls Bryggeri både med og uten avtale på forhånd. Vi tilbyr omvisninger, ølkurs, ølsmaking, ølmiddager og matkurs som også inkluderer øl. Vi kan også tilby dag-arrangement etter avtale, og våre lokaler er godt egnet til store og små møter, konferanser og lunsj. Følg også med når vi arrangerer spesialarrangement og spesialkurs. Du kan melde deg på nyhetsbrev og følge oss på Facebook for å være sikker på at du får med deg alt som skjer!

Nyhetsbrev – få info om ølarrangement og konserter

Vi har stadig nye og spennende arrangement både i bryggeriet og restauranten. Mange av disse blir det lagt ut billetter til, og noen arrangement blir raskt utsolgt. Dersom du registrerer deg for å motta vårt NYHETSBREV, vil du få fortløpende informasjonom nye arrangement, og dermed muligheter til å sikre deg billetter tidlig.

Link til Nyhetsbrev
Link til Facebook
Link til Instagram

Våre ølarrangement gjøres på norsk. For engelsk omvisning – ta kontakt for å gjøre avtale.
Our events and guided tours are in Norwegian only. For English guiding you have to make an appointment.

Nå er det jul igjen – Juleølsmaking

Brygging av juleøl er noe som strekker seg tilbake til vikingtiden og er fortsatt i dag en veldig populær øltype i juletiden. I Norge har vi fått brygget nærmere 250 forskjellige øl i den kategorien i år 2017, og det var faktisk Europa som startet tradisjonen med brygging av juleøl. Vi inviterer til informativ kveld med god drikke i glasset. Pakken inneholder en smaking på 5 øl og historiefortelling om juleøl.
Varighet: ca. 11/2 time.
Pris: 295,- pr pers.
Datoer: onsdag 5. desember kl 1700, fredag 21. desember kl 1700

Billettkjøp

For grupper på 10 eller flere kan vi ta egne omvisninger, smakinger og kurs. Ta kontakt for å avtale tidspunkt.
Kontakt

Juleomvisning

Historiefortelling og omvisning i bryggeriet med en øl i fra E.C. Dahls Bryggeri i hånda.

Varighet: ca. 1 time.
Pris: 100,- pr pers.
Neste omvisning: lørdag 22. desember kl 1700 og kl 1900

Billettkjøp

For grupper på 10 eller flere kan vi ta egne omvisninger, smakinger og kurs. Ta kontakt for å avtale tidspunkt.

Omvisning og ølkurs

Historiefortelling med en øl i hånda, omvisning, ølsmaking/kurs med fem smaksprøver. Vi avslutter i puben med en valgfri øl fra fat fra E.C. Dahls Bryggeri.

Varighet: ca. 2 timer.
Pris: 495,- per pers.
Neste omvisning og ølkurs: fredag 04. januar kl 1800, fredag 25. januar kl 1800

Billettkjøp

For grupper på 10 eller flere kan vi ta egne omvisninger, smakinger og kurs. Ta kontakt for å avtale tidspunkt:
Kontakt

Helaften

Historiefortelling med en øl i hånda, omvisning, smaking/ølkurs med fire smaksprøver. Deretter serverer vi en fire-retters middag med ulike øl til hver rett.

Varighet: ca. 4 timer.
Pris: 1295,- pr pers.
Neste helaften: lørdag 12. januar kl 1600, lørdag 02. februar kl 1600, lørdag 23. februar kl 1600

Billettkjøp

Meny helaften: Meny Helaften Vinter 2018

Det er i tillegg mulig å få skreddersydd opplegg ut fra egne ønsker og hvor lang tid man har til rådighet.
For grupper på 10 eller flere kan vi ta egne omvisninger, smakinger og kurs. Ta kontakt for å avtale tidspunkt:
Kontakt

Humle, Humle og atter Humle

Bruk av humle strekker seg langt tilbake til før 1000-tallet, og de startet med bruk av humle i øl for og konservere ølet. Dette gjorde at man kunne brygge lavere alkoholprosent og det ble mer profitt på øl. Humle brukes i øl før å tilføre bitterhet og aroma og konservere ølet. IPA er et øl som inneholder mye, og ofte flere typer humle.
Vi inviterer til en intim middag (18 plasser) der det først blir en historifortelling og forklaring om de ulike typer IPA øl som finnes og fakta om ulike humletyper. Etterpå blir det servert en 4-retters meny der vi har laget maten etter ølet, og med 9 forskjellige humleøl.

Pris: 960,- pr pers.
Dato: fredag 18. januar kl 1800

Billettkjøp

ØLSTILER – kurs og smaking

Vi går igjennom 10 forskjellige øltyper. Dere vil få smake på øl som er veldig tradisjonelt og øl som er alt annet enn tradisjonelt. Smakingen er et kurs før de som vil lære mer om øl og vekke interessen før flere typer øl. Eirik, som er utdannet ølkelner og har jobbet med oss fra starten, skal holde denne smakingen. Han tok sitt fagbrev på To Rom og Kjøkken, og ølkelnerutdanningen i Oslo i 2017. Han er informativ og kunnskapsrik og og er over snittet interessert i øl. Kurset er ca 2 timer langt

Pris: 495,- pr pers.
Dato: fredag 15. februar kl 1800

Billettkjøp

CHIMAY-MIDDAG

BIERES DE CHIMAY
For å kunne ha ressurser til egne og organisasjonens behov har Cisterciensis Trappist-munkene ved Chimay siden 1862 produsert øl. Chimay er et av få belgiske bryggerier som kan bruke logoen “Autentisk Trappist Produkt”. Dette betyr at det er produsert innenfor klosterets vegger under munkenes kontroll og ansvar, der inntektene går til veldedighet. Fra dette fantastiske bryggeriet får vi besøk av Fabrice Bordon, som er Ambassadør for dette bryggeriet. Han har vært ansatt i over 15 år, og i interne kretser omtales han som den mest Chimayete mannen av alle Chimayere. En mer energisk og lidenskapelig person skal man lete lenge etter, så benytt denne sjeldne muligheten til bli med på en hyggelig kveld!

Menyen som blir servert er:
Lettrøkt Kamskjell m/ syltet fennikel, baconmarmelade, Avruga og løyrom beurre blanc
*
60 Dagers Tørrmodnet Grillet Høyrygg
Carbonnade flamande m/ potetpure
*
Blåmuggkrem på Edel Blå med endive og trøffelhonning
*
Melkesjokoalde og salt karamellmousse
Ølsirup, Candied Oats and Whisky Icecream

5 øl tilpasset menyen er inkludert

Pris: 1095,- pr pers.
Dato: onsdag 6. mars kl 1900

Billettkjøp

Matkurs for større grupper

Vi kan arrangere matkurs for grupper på 12-18 personer oppe på vårt kjøkken i andre etasje. I løpet av en ettermiddag og kveld lærer du både å lage de lekreste retter og ikke minst får du muligheten til å nyte dem etterpå. Dessuten kan du invitere med deg gjester.

Matkurset starter kl. 1200 og selve kurset varer ca. 3 timer. Deltakerne nyter en 3 retters meny etterpå. Det er fullt mulig å invitere med gjester til middagen, og alle sitter da sammen under måltidet. For gjester til middagen koster menyen kr 545. Drikke er ikke inkludert i kursprisen eller menyen, og selvfølgelig valgfritt.

Ta kontakt for å avtale matkurs for din vennegjeng eller kolleger

Varighet: ca. 3 timer + middag etterpå som tar ca 2 1/2 time.
Pris: 1350,- pr pers.
Neste matkurs: kommer nye kursdatoer for påmelding over jul.

Kontakt