top of page
Åpningstider

ÅPNINGSTIDER
Tirsdag til lørdag 17.00 til 00.30 (Servering til 24.00)
Kjøkken åpent til 21.30


NB! Bookingforespørsler besvares i all hovedsak mellom 09.00 og 16.00 på ukedager.
Om det haster: ring telefon: 406 97 400
VIKTIG at linken under benyttes for forespørsler;
da ved innsending av KONTAKTSKJEMA

Avvik i åpningstider/dager + diverse info

Feriestengt
Vi holder stengt f.o.m. 8.juli t.o.m. 28.juli, for samlet avvikling av ferier
Vanlige åpningstider fra tirsdag 30.juli

- Verdt å merke seg: I forbindelse med konserter i Tapperiet, har vi varierende tider for når vi       åpner på ettermiddagen. Disse tidene kommer frem som alternativ om du booker online.
   Ingen bordbestilling i Puben på konsertdager, så her blir det litt "først til mølla"
   Kan også være begrenset kapasitet for bespisning i Puben - må vurderes der og da i forhold       til kjøkkenkapasitet😊

Bestill bord
Puben og restauranten
ølstiler.jpg

PUB OG KJØKKEN

Uansett om du er i puben eller restauranten vil du oppleve mye smak! Råvarene vil først og fremst komme fra lokale produsenter. Vi er amerikansk-inspirerte, griller mye og blander gamle tilberedningstradisjoner med nye. Vi tilbyr et stort utvalg øl på flaske og fat, og du kan smake eksklusive ølsorter fra E.C.Dahls Bryggeri og mange andre bryggerier. Vi har også spesiallagde smaksglass for salg.

I Puben kan du bare stikke innom uten bordreservasjon, enten for noe godt å drikke, eller i kombinasjon med en matbit. 

Restauranten byr på en unik atmosfære – perfekt for både lange og korte middager. Menyen har fokus på smaksrik mat, og vi har stort fokus på øl og mat i kombinasjon. Restauranten har ca. 70 sitteplasser. I tillegg har vi Erich Christians Kammers, som er et eget rom med plass til 16 personer. 

Bord i restauranten kan du reservere på nettsiden vår. Ta kontakt dersom du ikke finner ledig bord på ønsket tidspunkt. Erich Christians Kammers og større selskap oppe i andre etasje må du sende en forespørsel for.

Selskapslokaler

SELSKAPS-LOKALER

I andre etasje har vi rom for ulike typer selskap, kurs og samlinger. Fra små grupper på under 20 personer, til store grupper opp mot 160 personer. Vi har fire rom som kan betjenes hver for seg, eller slås sammen til ett stort rom. I selskapsdelen vil vi servere ulike menyer og buffet. Her vil mye av ølsmakingen og ølkursene foregå. Vi kan også holde matkurs, som du kan lese om under «arrangement«. På forespørsel åpner vi for dag-arrangement, og lokalene er godt egnet for større og mindre møter, konferanser og lunsjer. Alle rom er utstyrt med AV-utstyr.

Vi har også andre lokaler, både ute og innendørs, som egner seg for større eller mindre konserter, grilling, sommerfestival etc. Her er mulighetene mange, og det kan være flere hundre  gjester tilstede!

Helaften.jpg
Meny
Gavekort

GAVEKORT

Gavekort på gode opplevelser er populært. Du velger selv verdien på gaven, og du kan sende gaven elektronisk direkte til den heldige mottaker, eller skrive ut og overrekke personlig. Du kan også velge gavekort som er tilpasset noen av våre faste arrangement i verdi, så kan de melde seg på når de finner en dato som passer. Mer info om våre arrangement finner du under "arrangement".  

Kontakt
bottom of page