Pub og Kjøkken

Uansett om du er i puben eller restauranten vil du oppleve mye smak! Råvarene vil først og fremst komme fra lokale produsenter. Vi er amerikansk-inspirerte, griller mye og blander gamle tilberedningstradisjoner med nye.

Åpningstider – Sommerlukket 8.-29. juli 2019

Tirsdag til lørdag: 16 – 24 (kjøkkenet stenger kl 2130).
Ved spesielle anledninger holder vi også åpent søndag og mandag. For større grupper serverer vi også lunsj, samt at vi har mulighet for møter og konferanser i ett eller flere av våre selskapsrom oppe i andre etasje. Ta gjerne kontakt for å få tilsendt tilbud på dagpakker og avtale en visning. Vi har kapasitet til 160 personer oppe.

Kontakt

Aqua Nor 20.-22. august 2019

I forbindelse med Aqua Nor 2019 tilbyr vi en helt spesiell buffet med hovedvekt på sjømat i verdensklasse fra Trøndelag! Vi setter opp buffeten oppe i selskapsavdelingen, der vi har kapasitet til mindre eller større selskap på fra 10 til 160 personer.
Vår kjøkkensjef har satt sammen en god varisjon av norsk sjømat, og vi håper dette kan være noe som frister for ditt selskap. Naturlig nok har vi også god drikke som passer til.

Buffet Aqua Nor 2019
Hva kan vi tilby – Aqua Nor 2019
Bordbestilling

Du kan også selvfølgelig bestille bord nede i restauranten og nyte vår á la carte bistro-meny.
Meny Bistro Høst 2019 (gjelder fra 13. augut)
Meny Selskap Høst 2019 (gjelder fra 13. august)
Online Bordbestilling (maks 8 personer)
Ta kontakt for bestilling for over 8

Puben

I puben tilbyr vi et stort utvalg øl på flaske og fat. Her kan du smake eksklusive ølsorter fra E.C.Dahls Bryggeri og mange andre bryggerier, og kartet blir stadig fornyet med nye spennende øltyper. Her kan du også nyte retter fra menyen vi presenterer i restauranten, og alle rettene passer godt sammen med øl. Puben har ca. 60 sitteplasser. Ta gjerne kontakt for reservering av plass (minimum 8 personer). Vi har dessverre ikke bordbestilling i puben fredag og lørdag etter kl 1800. I puben har vi også vår 3-pk spesiallagede smaksglass for salg.

Meny Bistro Vår 2019
Meny Bistro Høst 2019 (gjelder fra 13. august)
Vegansk Meny + Barnemeny 2019

Kontakt

Restaurant

Innenfor puben ligger restauranten. Uten hvite duker, men med en unik atmosfære – perfekt for både lange og korte middager. Menyen har fokus på smaksrik mat, og vi har stort fokus på øl og mat i kombinasjon. Restauranten har ca. 70 sitteplasser. I tillegg har vi Erich Christians Kammers, som er et eget rom med plass til 16 personer. Bord i restauranten er kun for spisegjester.

Noen av bordene i restauranten kan bookes online. Dersom du får beskjed om at det ikke er noe ledig på ønsket tidspunkt, kan du enten prøve andre tidspunkt eller sende en forespørsel på epost. Da sjekker vi om vi har andre ledige bord, og sender deg bekreftelse på dette. Vi kan også sette deg på venteliste i tilfelle det kommer avbestillinger. Erich Christians Kammers og større selskap oppe i andre etasje må du også sende en forespørsel for.

Meny Bistro Vår 2019
Meny Bistro Høst 2019 (gjelder fra 13. august)
Vegansk Meny + Barnemeny 2019

Online Bordbestilling (maks 8 personer)
Bord for flere enn 8, eller i selskapsavdelingen: Kontakt

Uteservering

Uteserveringen er en del av puben og har samme meny og åpningstid. Her er det varme og 40 sitteplasser under tak. Siden vi ikke ligger ved noen boliger eller ved travel bilvei, er vi godt skjermet.

Bakgård

På fine dager og ved spesielle anledninger åpner vi den store bakgården, hvor vi kan grille, sette opp buffet og ha store events. Her er det plass til flere hundre gjester.

img_0409 

Selskap

I andre etasje har vi rom for ulike typer selskap, kurs og samlinger. Fra små grupper på under 20 personer, til store grupper opp mot 160 personer. Vi har fire rom som kan betjenes hver for seg, eller slås sammen til ett stort rom. I selskapsdelen vil vi servere ulike menyer og buffet. Her vil mye av ølsmakingen og ølkursene foregå. Vi holder også egne matkurs, som du kan lese om under «ølarrangement«. På forespørsel åpner vi for dag-arrangement, og lokalene er godt egnet for større og mindre møter, konferanser og lunsjer. Det er egen garderobe og toalett oppe, og alle rom er utstyrt med AV-utstyr.

Meny Selskap Vår 2019
Meny Selskap Høst 2019 (gjelder fra 13. august)

Bestilling selskapsavdelingen: Kontakt

Besøksopplevelser

Vi har ulike «pakkeløsninger» for besøksopplevelser, omvisninger og ølsmakinger, med og uten mat. Se på linken for informasjon og priser, og ta kontakt for besilling.

BESØKSOPPLEVELSER

Gavekort

Du kan kjøpe billetter til de ulike arrangementene som gave til noen som fortjener det (se ølarrangement), eller du kan kjøpe et gavekort som vedkommende kan benytte i puben eller bistroen. Verdien på gaven velger du selv. Hvis du fyller inn den heldige mottakerens epost og mobil, blir det sendt digitalt med det samme, men dersom du vil printe ut gavekortet og gi det bort, må du velge din egen epost og mobil.

Kjøp gavekort

Kontakt

Tlf: 40 69 74 00

Kontakt

Sosiale medier

Link til Instagram

Link til Facebook

(Alle bilder: Anne Reisch + noen privat)