wolf-mockup.png
  • ALK: 4,6 %

  • HUMLE: AMERIKANSKE HUMLESORTER

  • MALT: PILSNER OG KARAMELLMALT.

  • GJÆR: US ALE YEAST

WOLF IPA​

Vår bryggerimester Wolfgang Lindell er nok litt over normalt glad i humle. Mannen fra Montana er et humlehode, eller «hop head» som de sier der over.

Så hver gang det er anledning til å brygge et humlerikt øl på E.C. Dahls så er det enda bedre stemning enn til vanlig her. Wolfgang presenterer her en session IPA. Eller en IPA med litt mindre alkohol om du vil. Wolfgang er fra USA og her er han på hjemmebane. Ikke bare var humlene amerikanske, men også gjæren kom fra andre siden av dammen.

Og Wolfgang har også forslag til bruksområdet. Dette brygget skal passe til amerikansk mat. Kjør på med det beste fra det amerikanske kjøkken! BBQ! Burgers and fries! Butcher Steak with Pepper Sauce! Maltsødmen i ølet kommer til nytte her. Pilsnermalt har fått følge av karamellmalt.